Vinden op Internet
waarom verder zoeken?

 

Boeken en Lectuur

Vind nu je boek met deze handige zoekmachine van Cosmox. Vul de naam in van de gezochte schrijver of de titel van het boek en vind het boek wat je zoekt. Cosmox, gestart in 2006, is een snelgroeiende webwinkel met een assortiment van meer dan 500.000 producten op het gebied van boeken, CD's, DVD's en games. Bij Cosmox betaal je nooit verzendkosten, en Cosmox heeft daarmee een onderscheidende positie tussen de webwinkels. Daarnaast blijft Cosmox scherp in de prijsstelling van zijn producten. Cosmox voldoet aan de eisen van de officiële certificering van het Thuiswinkelwaarborg.

Luisterboeken
Luisterboeken zijn ingesproken boeken, lezingen, hoorspelen, romans, taalcursussen, managementboeken etc. U bestelt ze op cd of als download.
De luisterduur varieert per luisterboek net zoals het ene boek dikker is dan het andere. Wanneer u een luisterboek kado wilt geven, kunt u in het bestelformulier aangeven dat het boek als kado verzonden moet worden. Wilt u de ontvanger zelf een luisterboek laten uitkiezen. Verras hem/haar dan met een Luisterkado! Per luisterboek wordt aangegeven of het boek beschikbaar is op cd, als download of allebei.

Aanbieding van de maand: