Vinden op Internet
waarom verder zoeken?

 

 

Cadeaus en Gadgets

De Nationale Geschenkbon
De Nationale Geschenkbon is dé kadobon voor de meest bijzondere belevenissen in de Benelux. Er kan gekozen worden uit twee soorten geschenkbonnen: de kadobon en de keuzebon. Beiden worden geleverd in een mooie kadoverpakking. Hierin bevindt zich de kadobon met alle benodigde informatie voor de ontvanger.
Nationale Geschenkbon - kadobon:
De Nationale Geschenkbon kadobon is perfect om kado te doen, u bepaalt zelf welke belevenis u kado wilt doen aan de ontvanger. U kunt kiezen uit een assortiment van meer dan 200 unieke belevenissen van Bungy Jumpen, Lasergamen, Massages, rondvaarten, Diners, Ferarri rijden, proefvlieglessen en raften tot een workshop cocktails maken. U bent dus altijd verzekerd van een persoonlijk en origineel cadeau! De ontvanger reserveert heel gemakkelijk na ontvangst een datum naar keuze.
Nationale Geschenkbon - keuzebon:
De Nationale Geschenkbon keuzebon komt mooi van pas als u iemand een leuk kado wilt geven waar de ontvanger zelf een keuze kan maken uit het brede assortiment kado’s en belevenissen. De Nationale Geschenkbon keuzebon heeft geen waarde aanduiding. De keuzebon is voorzien van een voucher code  waarna de ontvanger zelf kan kiezen uit het brede assortiment belevenissen en kado’s.
 

 

 

Aanbieding van de maand: