Vinden op Internet
waarom verder zoeken?

 

Privacy

Het komt voor dat Smart Bizznizz als eigenaar van de Vindenopinternet-sites informatie van u verwerkt. Wij zullen zorgvuldig met uw (persoons)informatie omgaan. Hier kunt ons altijd op aanspreken. 
 
Het verstrekken van persoonsgegevens aan Smart Bizznizz is niet verplicht.  U hebt altijd zelf de keuze of u gegevens wilt invoeren. Om gebruik te kunnen maken van de Vindenopinternetpagina's is het invoeren van persoonsgegevens niet noodzakelijk. Voor een linkvermelding of advertentie-aanvraag is de invoer van sommige gegevens wel nodig. 
 

Uiteraard zal Smart Bizznizz zorgvuldig omgaan met uw persoonsgegevens. Smart Bizznizz gebruikt deze gegevens om u diensten, producten en/of informatie aan te bieden. Wanneer het gaat om een betaalde dienst, gebruikt Smart Bizznizz de gegevens ook om te factureren. 

 

Smart Bizznizz zal zonder toestemming geen persoonsgegevens aan derden ter beschikking stellen.

 

Smart Bizznizz  kan deze privacyverklaring aanpassen. Elke aanpassing zal op deze pagina gepubliceerd worden. Smart Bizznizz adviseert u dan ook regelmatig op deze pagina te kijken of er veranderingen zijn doorgevoerd.

Aanbieding van de maand: